گیربکس

برای تنفس گیربکس صنعتی محیط باید عاری از هرگونه کثیفی، گرد و غبار و رطوبت باشد. برای تنفس مناسب جعبه دنده، اطمینان حاصل کنید که این شرایط به درستی اجرا می‌شوند.

صنایع پیچیده‌ای مانند خودروسازی، صنایع هوا فضا و ماشین‌آلات سنگین، به این نوع گیربکس صنعتی نیاز دارند. درواقع گیربکس‌های ترکیبی به دلیل انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت‌های متنوع، در سیستم‌های پیشرفته کاربرد دارند.

گیربکس حلزونی یکی از قدیمی ترین و در عین حال پر کاربردترین و پر مصرف ترین انواع گیربکس در صنایع مختلف به شمار می رود و عموما جزو ارزان ترین گیربکس های صنعتی نیز می باشد.

این گیربکس ها با دقت طراحی شده اند و تحت آزمایش های دقیق قرار می گیرند تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای عملکرد مورد نیاز را برآورده می کنند.

در باب نحوه اتصال، گیربکس هلیکال به سه نوع تقسیم می‌شود:

در حالی که انواع رایج گیربکس های صنعتی برای طیف گسترده ای از کاربردها مناسب هستند ، برخی از گیربکس های تخصصی برای پاسخگویی به نیازهای خاص طراحی شده اند.

گیربکس‌های خودکار، بدون نیاز به تغییر دنده دستی و به صورت اتوماتیک، دنده را تغییر می‌دهند. این مکانیزم به وسیله سیستم‌های هیدرولیکی یا الکترونیکی کنترل می‌شود و به همین دلیل، راحتی و سهولت استفاده را برای کاربران فراهم می‌کند.

گیربکس ها برای ماشین آلاتی که برای عملکرد صحیح نیاز به انتقال کنترل شده نیرو دارند ضروری هستند.

گیربکس ها چند دسته اند؟ گیربکس ها از نظر دسته بندی کلی به دو دسته گیربکس کاهنده و گیربکس افزاینده تقسیم می شوند. انواع گیربکس صنعتی کدام اند؟ گیربکس حلزونی، گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم، گیربکس آویز یا شافت موازی، گیربکس کرانویل پینیون، گیربکس خورشیدی، گیربکس دور متغیر،گیربکس اکسترودر،گیربکس سایکلو و گیربکس سروو موتور از انواع گیربکس صنعتی هستند. نحوه عملکرد گیربکس چگونه است؟ گیربکس ماشینی است که وظیفه انتقال توان مکانیکی یک منبع به مصرف کننده را برعهده دارد و موجب تامین گشتاور و سرعت دورانی مورد نیاز به مصرف کننده می شود. در واقع عملکرد گیربکس به این گونه است که در بین منبع توان و مصرف کننده قرار گرفته و بین آن ها انعطاف به وجود آورده و به عنوان یک واسطه مابین منبع توان و مصرف کننده هماهنگی به وجود آورده و میزان گشتاور و سرعت مورد نیاز مصرف کننده را تنظیم می کند.

گیربکس‌های خورشیدی مشاهده رفرنس از یک چرخ دنده مرکزی برخوردارند که توسط چند چرخ دنده کوچک احاطه شده است. این گیربکس‌ها در سیستم‌های انتقال قدرت دقیق و متنوع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

عوامل مختلفی در تعیین قیمت یک گیربکس تاثیرگذار هستند. همین عوامل کیفیت نهایی حاصل کار را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی بهتر است با مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب گیربکس مناسب آشنا شوید. در انتخاب گیربکس صنعتی توجه به مواردی همانند میزان نیروی وارد شده به موتور، دور خروجی از موتور گیربکس، دور ورودی به موتور گیربکس، میزان نیروی گشتاور خروجی از موتور گیربکس و نسبت تبدیل که از حاصل تقسیم عدد دور ورودی به عدد دور خروجی در موتور گیربکس بدست می آید، لازم و ضروری است. نکته‌ای که در نحوه انتخاب گشتاور و توان یک گیربکس صنعتی باید مورد توجه قرار گیرد این است که تعیین سرعت مطلوب دور موتور و نیروی گشتاور بر اساس نوع کاربری الکتروگیربکس فرآیند سخت و پیچیده‌ای است و بر اساس نوع موتور و نیروهای وارده متغیر است.

بسیاری از گیربکس‌های صنعتی هم در داخل و هم از بیرون رنگ می‌شوند تا یک لایه محافظ در هنگام ذخیره سازی و کارکرد خشک ایجاد کنند. رنگ های مورد استفاده در هر سطح معمولاً متفاوت است. اگر لایه های رنگ از بین بروند و سطح به طور کامل توسط روغن محافظت نشود، احتمال خوردگی وجود دارد.

از گیربکس های افزاینده در صنایع تولید انرژی مانند توربین های بادی و همچنین در صنایع بالادستی مانند صنایع پالایشگاهی، صنایع پتروشیمی و صنایع نیروگاهی استفاده می شود.

محصولات این شرکت به خاطر انعطاف‌پذیری و کارایی بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *